Biemme Race Winterjack (AB30B0242M)

Windlight winterjack
4-5 weken
€ 102,50

Het winterjack is uitgevoerd in Windlight stof en geschikt voor de echt koude fietsdagen in het vroege voor/najaar en de winter. Windlight is een wind- en waterafstotende stof waardoor je lichaam comfortabel warm blijft. De zachte voering houdt je warm, terwijl de ademende buitenlaag je beschermt tegen wind, regen en kou. Dit jack houdt je lichaam uitstekend warm tijdens de koudste fietstochten. Dankzij de technische kenmerken van de stoffen ben je beschermd tegen kou en lichte regen. De mouwen zijn netjes afgewerkt met manchetten. Het winterjack is voorzien van 3 achterzakken en een lange ritssluiting. De voorzijde is iets korter, terwijl de achterzijde wat langer is om beter aan te sluiten op de fietshouding.

Beschikbare maten: 3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkBiemme
MPNAB30B0242M
FitComfortabele pasvorm
Alternatieven