Biemme Trisuit Heren (RB90B0076M)

Herentrisuit
4-5 weken
€ 54,00

Ons team van bevlogen triatleten ontwikkelde deze herentrisuit. Geschikt voor wie start met triatlon over korte afstanden maar ook voor Ironman deelnemers een uitstekende koop.

Dit Aerosuit is gemaakt van 240 grams lycra. De DWR-behandeling (Durable Water Resistant) zorgt voor waterafstotende eigenschappen maar creëert anderzijds een lichte en rekbare stof met een uitstekende pasvorm en een hoog ademend vermogen.

Ideaal voor alle drie de disciplines. Rits achterop, zakje achter op je rug, mouwloos voor optimale prestaties en vrij bewegen tijdens het zwemmen. De broekspijpen zijn afgewerkt met silicone gripper die perfect aansluit op de bovenbenen, zodat het pak goed blijft zitten tijdens zwemmen, fietsen en het lopen. Voorzien van speciale B-Iron triatlon zeem.

Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkBiemme
MPNRB90B0076M