Biemme Windstopper Tevere (AB32B0192M)

Windstopper
4-5 weken
€ 44,00

De Tevere stof aan de voorkant geeft een goede bescherming tegen de koude en snijdende wind. De achterkant is voorzien van mesh stof, waardoor ventilatie is gecreëerd en je warmte op een effectieve manier kwijt raakt en waardoor de lichaamstemperatuur goed op peil blijft. Achterkant eventueel ook in Tevere stof verkrijgbaar. Via de reflecterende details ben je beter zichtbaar in donkere omstandigheden. Dit windjack is zeer klein op te vouwen en past eenvoudig in een achterzak van je normale shirt. Het vest is het hele jaar te gebruiken voor een onvoorspelbare weersverwachting. Je lichaam wordt beschermd tegen wind en kou. Niet volledig waterdicht, waardoor je nat kan worden door opspattend water of lichte regen.

Beschikbare maten: 3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Kenmerken

  • 3 achterzakjes
  • Reflecterende elementen zorgen ervoor dat je goed gezien wordt

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkBiemme
MPNAB32B0192M
FitAansluitende pasvorm