Jako Indoor Bal Classico 3.0 (2336)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 34,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

De handgenaaide bal INDOOR CLASSICO 3.0 is ideaal voor de zaal en andere indoor balsporten. Dankzij de vilten bovenlaag met een onderlaag van polyester blijft de bal niet kleven aan de zaalvloer, maar glijdt hij optimaal door de hal. Voetballers van alle niveaus hebben een goede balcontrole bij deze bal, omdat vooral het speciale balontwerp voor een gereduceerd rebounce vermogen zorgt. Zowel jeugd als volwassenen kunnen met deze bal spelen. De bal INDOOR beschikt over een speciale Filz-laag, waardoor de vorming van onaangename geurtjes voorkomen wordt. Dankzij de 4-lagige laminering is hij bijzonder resistent. De levensduur van deze bal is gestegen door de speciaal gecoate naden en dankzij de zachte Butyl blaas is er minimaal drukverlies. De bal is verkrijgbaar in de maten 4 en 5. De kleurencombinatie in fluogeel/zwart is perfect zichtbaar op alle soorten vloeren.

Kenmerken

  • Handgenaaid
  • Filz buitenmateriaal in fluo geel voor optimale zichtbaarheid
  • 4-lagig voor een optimale weerstand
  • 32 panel
  • Butyl blaas

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562131970
MPN2336