Jako Keeperhandschoen Champ Basic Rc (2541)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 24,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

De CHAMP Basic RC keepershandschoen overtreft alles. De 3 mm Duitse Basic Grip Haftschuim wordt in Duitsland geproduceerd en dempt aanzienlijk scherp geschoten ballen. De bovenhand bestaat uit zeer slijtvast PU-materiaal, wat de houdbaarheid van de handschoen enorm verhoogt. Het vol-elastische sluitingsbandage past zich optimaal aan de pols aan en de vaste omsluitende sluiting fixeert de handschoen in de juiste positie. De Wide Regular Cut is de perfecte combinatie van een groot opvangoppervlak en maximale flexibiliteit zonder vingerbescherming. Het Micro Mesh materiaal is actief ademend en zorgt voor een aangenaam klimaat in de handschoen. De keepershandschoen is beschikbaar in royla/zwart/wit en in de maten 4 - 12.

Kenmerken

  • Regular Cut
  • Handrug van bijzonder slijtvast PU-materiaal
  • 360° Closure System
  • Ademende Micro-Mesh
  • Duitse kwaliteits Haftschuim

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562189520
MPN2541