Jako Keeperhandschoen Champ Giga Wcnc (2537)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 99,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Met de keepershandschoen CHAMP GIGA WCNC ben je als keeper optimaal uitgerust. De Wide Contact Negative Cut verhoogt aanzienlijk het balgevoel. Alle naden liggen aan de binnenkant van de handschoen, waardoor deze nauw aansluit. De volledige handschoen bestaat uit zeer ademend Neopreen materiaal. De verbredingen aan de binnenkant van wijsvinger en pink vergroten het opvangoppervlak. De combinatie van het vol-elastische bandage met de half-elastische sluitingsband laat de handschoen perfect rond de pols aansluiten en zorgt voor een stevige grip, zelfs bij hard geschoten ballen. De nieuwe 4mm Giga Grip met bijkomende 3 mm-dempingslaag biedt een enorme grip. Voor een optimale vuistafweer zijn er in de belangrijke delen siliconen elementen aangebracht. Het extreem actief ademende 3D Air Mesh zorgt voor een aangename verluchting van de hand. De handschoen is beschikbaar in maten 7 - 12 en kleur anthraciet/zwart/wit.

Kenmerken

  • Wide Contact Negative Cut
  • One-piece-construction
  • Elastic Closure System
  • Siliconen backhand
  • Verbindingsstukken van textiel tussen handpalm en handrug
  • Duitse kwaliteits Haftschuim

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562189124
MPN2537