Jako Keeperhandschoen Champ Giga Wrc Protection (2536)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 109,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

De keepershandschoen CHAMP GIGA WRC PROTECTION overtuigt door zijn design en kwaliteit. De brede Regular Cut is de perfecte combinatie van maximale flexibiliteit en een groot vangoppervlak, die door verbredingen aan de binnenkant van wijsvinger en pink aanzienlijk vergroot worden. Aan de buitenkant wordt ademend Micro-Mesh gebruikt, om voor een maximale flexibiliteit te zorgen. De negatieve naad aan de zijkant geeft een uitstekend balgevoel en garandeert dat de handschoen bijzonder goed aansluit. Het vingerbeschermings- en dempingsysteem bestaat uit vijf protectoren, die afzonderlijk uitneembaar zijn. Hierdoor kan u zelf bepalen waar u welke bescherming nodig heeft. De protectoren zijn ingebed in meerdere dempingslagen. Zo past het vingerbeschermingssysteem zich optimaal aan de hand aan en geeft nog meer bescherming. Door de combinatie van het vol-elastische bandage met de half-elastische sluitingsband, past de handschoen perfect rond de pols en geeft ze een stevige grip, zelfs bij hard geschoten ballen. Daarnaast bieden de patches stabiliteit aan de duim en de achterkant van de hand. Silicone-elementen aan de vingers ondersteunen de vuistverdediging. De nieuwe 4mm Giga Grip met bijkomende 3 mm-dempingslaag biedt een enorme grip. De ademende Micro-Mesh garandeert een optimale lucthdoorlaatbaarheid en een droog handgevoel. Zo kan de keeper zich nog beter concentreren op de volgende bal. De handschoenen voor mannen en vrouwen in rood/zwart/wit zijn beschikbaar in de maat 7-12.

Kenmerken

  • Wide Regular Cut
  • Uitneembare protectoren aan alle vingers
  • Elastic Closure System
  • Punching-Area
  • Handrug in multimateriaal
  • Ademende Micro-Mesh
  • Duitse kwaliteits Haftschuim

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562188486
MPN2536