Jako Markeringshoedjes (2151)

3-4 werkdagen
€ 99,99
De markeringshoedjes zijn voor vele sporten onmisbaar voor het trainen van coördinatie, flexibiliteit en snelheid. Ze worden vooral gebruikt vóór de wedstrijd, tijdens de training en voor slalomparcours. De markeringshoedjes zijn gemaakt van een weersbestendig en flexibel kunsstof materiaal en zijn in twee verschillende contrastkleuren goed zichtbaar. Dankzij de transportstaaf zijn de hoedjes gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig te verplaatsen. De set bestaat uit 30 markeringshoedjes in de kleuren geel en oranje, met een hoogte van 14 cm (H) en een diameter van 30 cm. Met de markeringshoedjes van JAKO creëer je je eigen trainingsparcours, dat naar eigen behoefte individueel gevarieerd kan worden. Hierdoor zijn de JAKO-markeringshoedjes het optimale trainingsinstrument voor elke loop- en coördinatietraining.

Kenmerken

  • 30 markeringshoedjes
  • 15 markeringshoedjes in oranje
  • 15 markeringshoedjes in het geel
  • Doormeter: 30 cm

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4050144820817
MPN2151
Alternatieven