Jako Scheenbeschermer Competition Basic (2708)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 9,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Bij elke training en iedere wedstrijd geef je het beste van jezelf voor je team. Opdat je steeds in het startende elftal mee kan vechten voor de overwinning en niet moet toekijken vanaf de zijlijn omwille van kwetsuren, is het belangrijk dat je geschikte scheenbeschermers draagt. De klassieke scheenbeschermer van JAKO met harde schaal, in een modern design. De scheenbeschermer COMPETITION BASIC zit perfect, onder alle omstandigheden. De dubbele velcrosluiting fixeert de scheenbeschermer optimaal aan de kuit en verhindert zo vervelend heen en weer schuiven. Zo beschermt hij het scheenbeen bij ieder duel. De harde schaal bevindt zich aan de binnenkant, met zacht EVA-schuim. Dit voelt aangenaam aan op uw huid en geeft mee bij krachtimpulsen van buitenaf. De haarde schaal heeft een modern strepenpatroon, dat verkrijgbaar is in drie unieke kleurencombinaties. De maat XS is geschikt voor de kleinste voetbaltalenten met een lengte van circa 140 cm. Jeugdspelers die om en bij de 165 cm groot zijn, opteren best voor de maat S. De maat M is ideaal voor jongeren met een lichaamslengte van ongeveer 175 cm en volwassenen met een lengte rond 185 cm opteren voor de maat L. Met onze scheenbeschermers kan je kwetsuren voorkomen.

Kenmerken

  • Lichte harde schaal met dubbele velcrosluiting

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562189728
MPN2708