Jako Scheenbeschermer Competition Classic (2707)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 14,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Naast shirt, short en kousen, mag een belangrijk onderdeel in de outfit van een voetballer niet ontbreken. Dan spreken we over de scheenbeschermer. U hebt waarschijnlijk ook al ervaren dat je bij een bepaalde actie beschermd werd tegen kwetsuren dankzij de scheenbeschermer. In ons assortiment vindt u de geschikte beschermers voor zowel kinderen, als volwassenen. Een klassieke scheenbeschermer van JAKO met harde schaal, in een modern design. De scheenbeschermer COMPETITION CLASSIC is voorzien van een degelijke enkelbescherming. Zo wordt je optimaal beschermd tijdens een duel. Zelfs bij heftige schoppen of zware tackles met de studs vooruit, is je enkel goed beschermd. De velcrosluiting fixeert de scheenbeschemer aan de kuit. Zo blijft de beschermer goed op zijn plaats en kan hij nauwelijks bewegen. De harde schaal bevindt zich aan de binnenkant, met zacht EVA-schuim. Dit voelt aangenaam aan op uw huid en geeft mee bij krachtimpulsen van buitenaf. De haarde schaal heeft een modern strepenpatroon, dat verkrijgbaar is in drie unieke kleurencombinaties. In onze shop vind je de scheenbeschermer COMPETITION CLASSIC in vier verschillende maten. De maat XS is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van om en bij 140 cm. Voor jeugdspelers met een lengte van ongeveer 165 cm is de maat S ideaal. De maat M kan best gedragen worden door jongeren met een lengte rond 175 cm. Volwassenen met een lichaamslengte van 185 cm kiezen best voor de maat L.

Kenmerken

  • Lichtgewicht harde schaal met gefixeerde enkelbescherming en velcrosluiting voor verdere fixering

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562189698
MPN2707