Jako Shirt Competition 2.0 Korte Mouw (4218)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 39,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

et shirt COMPETITION 2.0 is uitgebracht in een tone-on-tone-design. De twee kleuren lopen in het midden door een streepjespatroon door elkaar. Rond de geconfectioneerde V-polokraag met inzet zit een smalle band, waarvan de contrasterende kleur harmonieert met het accent op de mouwafsluiting en andere highlights zoals de JAKO Dots, de streep op de hoogwaardige polokraag en de JAKO-belettering op de borst. Mouwen, rug, inzetten langs de zijnaden alsook enkele elementen op de voorzijde zijn gemaakt van Polyester-Mesh. Het ademende materiaal garandeert de nodige luchtverfrissing. De ventilatieopeningen aan de oksels zorgen bijkomend voor verluchting. Het shirt COMPETITION 2.0 is beschikbaar in acht kleurencombinaties en in de maten S - XXL voor heren, dames en kinderen. Van de acht kleurencombinaties past er beslist wel een bij uw team.

Kenmerken

  • Mouwen en zij-inzetten in Micro-Mesh
  • Ventilatieopeningen
  • Tweekleurige polokraag met V-inzet
  • Contrasterende accenten aan kraag- en mouwafwerking

Laat Jako Shirt Competition 2.0 Korte Mouw (4218) bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562123531
MPN4218