Jako T-Shirt Competition 2.0 Dames (6118)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 29,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Het t-shirt COMPETITION 2.0 van JAKO combineert op onnavolgbare wijze functionele elementen met een sportief design. De top is in een voor deze teamline typische Colourblock-look uitgerust. De inzet op de rechterborst geeft het shirt een dynamisch karakter. Op de schouders werden de JAKO-Dots aangebracht en op het bovengedeelte staat de JAKO-belettering. Bovendien zijn op de mouwen en aan de kraag pipings geplaatst. Het JAKO-kwaliteitslabel bevindt zich netjes boven de zoom van het shirt. Functioneel laat deze top niets te wensen over. Ventilatieopeningen aan de oksels zorgen voor optimale verluchting, zodat u bij het sporten zelfs bij de zwaarste inspanningen een optimale lichaamstemperatuur behoudt. Het damesshirt is beschikbaar in de maten 34 - 44 in speciaal voor dames getailleerde snitten. Van de acht kleurvarianten past er beslist wel een bij uw team.

Kenmerken

  • Ventilatieopeningen
  • Ronde hals met Ripp
  • Contrasterende inzet aan kraag en mouwen
  • JAKO-kwaliteitslabel

Laat Jako T-Shirt Competition 2.0 Dames (6118) bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562113587
MPN6118
Alternatieven