Jako T-Shirt Prestige (6158)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 34,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Maximale prestaties. Daartoe begeleidt jou het JAKO-t-shirt van de teamline PRESTIGE. Kenmerkend voor dit bovenstuk is het functionele materiaal van zeer hoog niveau, Body-Mapping-Mesh. Het lichtgewicht en sneldrogende Polyester bestaat uit een structuur van de kleinste perforaties. Ze vormen een lijnvormig patroon aan de voorzijde en zijn gespreid over de ganse rug. Op deze manier slaagt het t-shirt PRESTIGE erin om , zelfs bij de meest intensieve beslasting, de best mogelijke performance te bieden en een optimale lichaamstemperatuur te garanderen. De geïntegreerde KEEP COOL-functie voert warme lucht weg van het lichaam en levert frisse lucht uit de omgeving aan de huid, dwars doorheen het textiel. De sportieve, aansluitende snit, geeft vrijwel geen rimpels of plooien en garandeert zo dat je je bewegingsvrijheid optimaal kan benutten. Visueel maak je een professionele indruk met de klassevolle stijl van de teamline PRESTIGE. De modieuze kraag is voorzien van een contrasterende inzet, de JAKO-dots komen in de vorm van tape als designelement in de hals. De JAKO-belettering komt als dynamische toets vooraan op het shirt. Dit t-shirt is er in de maten 3XS (EU 128) - 3XL. De vier kleurvarianten zijn gemakkelijk combineerbaar met talrijke artikelen uit de JAKO-collectie, met de broeken van de verschillende teamlines, en met de outfit van uw club.

Kenmerken

  • Innovatieve materiaalmix van Body-Mapping- en Micro-Mesh
  • Sportieve snit
  • Moderne kraag
  • Contrastlijnen aan kraag en mouwen
  • JAKO-kwaliteitslabel

Laat Jako T-Shirt Prestige (6158) bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562117363
MPN6158
Alternatieven