Jako Tight Shape 2.0 (8449)

3-4 werkdagen
Zo laag als € 34,99

Ben je niet zeker over de juiste maatvoering? Bekijk dan hier de Jako matentabel.

Wanneer u aan het sporten gaat, is de keuze van de juiste outfit cruciaal. Vooral dames stellen bij het fitnessen hoge eisen aan hun broek. Met de 7/8 tight speelt u steeds op veilig. Modebewuste vrouwen weten dit type van broek enorm te waarderen. Zowel in de fitness als bij het doen van uw yoga-oefeningen slaat u altijd een goed figuur met de tight SHAPE 2.0. De 7/8 tight bestaat voor 85% uit polyester en voor 15% uit elastaan. De combinatie van beide stoffen garandeert u bewegingsvrijheid en eveneens optimale grip bij het sporten. De extra brede comfortabele boord ondersteunt en stabiliseert u tijdens uw fitnessoefeningen. Comfort is erg belangrijk voor de tight SHAPE 2.0. Bij het sporten moet u zich goed in uw vel voelen. Tal van details zoals het sleutelzakje aan de binnenboord maken uw sportbeleving nog intenser. Waardevolle zaken kan u in het sleutelzakje veilig kwijt. Zo komt uw focus volledig op uw oefeningen te liggen, zonder dat u de hele tijd met uw spullen bezig dient te zijn. De tight SHAPE 2.0 is beschikbaar in zwart en grijs gemeleerd. De subtiele logoprint op het linkerbeen geeft de broek extra uitstraling en een wel heel sportieve look. In de maten 34-44 is de 7/8 tight beschikbaar in de speciaal getailleerde LADIES FIT. Deze bijzondere damessnit benadrukt het vrouwelijke silhouette van sportsters en zorgt voor een optimale pasvorm. De fitnessbroek van JAKO ziet er niet alleen goed uit, maar is tegelijk uiterst functioneel. De KEEP DRY-functie van het JAKO TEC CONCEPT ondersteunt u bij het tot ontwikkeling brengen van uw volledige potentieel. Microfijne vezels voeren vocht rechtstreeks naar buiten af. Het materiaal is dus sneldrogend en beschermt u tegen te snel afkoelen. Behoud bij het sporten een aangenaam lichaamsgevoel met de wellnessbroeken van JAKO. Ervaar zelf hoe de tight SHAPE 2.0 comfort en functie combineert.

Kenmerken

  • Extra brede comfortabele boord
  • Sleutelzakje aan de binnenboord
  • Subtiele logoprint

Laat Jako Tight Shape 2.0 (8449) bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkJako
EAN4059562287721
MPN8449