Teamshop

Bij Teamsupply heb je de mogelijkheid tot het op laten zetten van een teamshop speciaal voor jouw bedrijf of vereniging. In dit gedeelte van onze webshop staan enkel de artikelen die jullie leden nodig hebben, tegen de prijzen die we hebben afgesproken.

Geen financiële transacties meer

Het grote voordeel is dat de vereniging het geld voor de kleding niet zelf hoeft te innen. De leden bestelling in de teamshop, en rekenen af met Teamsupply via moderne betaalmethodes zoals iDeal. Geen gedoe meer met contant geld, of handgeschreven notities. Wil de vereniging een stukje marge berekenen over de kleding, ook dat kan. Deze rekenen wij dan eens per jaar met de vereniging af.

Geen logistieke acties meer

Een ander voordeel is dat wij de bestelde artikelen direct naar het desbetreffende lid kunnen sturen, via de reguliere pakketdiensten. Hierdoor heeft men als vereniging geen werk meer met het uitgeven van clubkleding.

Pasavonden

In sommige gevallen kan het wel raadzaam zijn om bijvoorbeeld ééns per jaar een pasavond bij de vereniging te organiseren. Op deze manier kunnen leden kleding en accessoires zien, passen en hierna zelf bijbestellen in de teamshop.