Stella Inspires Denim (STWW072)

Overhemd
2-3 werkdagen
Zo laag als € 26,20
Stella Ispires denim overhemd voor dames.

Kenmerken

  • Ronde hals
  • Cuff Sleeve
  • Vrouwenhemd van denim
  • Opstaande kraag Enkelvoudig sierstiksel op de knooplijst en hals Siernaad aan de voorkant Contrasterende knopen Manchet onderaan de mouwen met twee knopen Knopenlijst onderaan de mouwen met één knoop vastgezet met contrasterend garen en bijhorend c
  • geverfd met indigo. Elk kan er in de werkelijkheid iets anders uitzien. De stof kan verkleuren en er verwassen uit gaan zien, wat zorgt voor een vintage look.
  • Indigo is een natuurlijke kleurstof waardoor ieder kledingstuk een unieke uitstraling krijgt. De intensiteit van de indigokleur wordt bepaald door de lengte van het wasproces.

Laat Stella Inspires Denim (STWW072) bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Teamsupply denkt graag met je mee over de kleding en het personaliseren hiervan.

Offerte
Vraag online een offerte aan, en wij komen zo snel mogelijk met een geschikte aanbieding. Uiteraard kun je jouw offerte ook per e-mail aanvragen via klantenservice@teamsupply.nl.

Details
Meer informatie
MerkStanley/Stella
ModelDames
MPNSTWW072
FitNormale pasvorm
gsm170
Instructies

Apart wassen en drogen, niet over de print strijken en binnenstebuiten wassen en strijken. Dit kledingstuk is geverfd met indigo. Elk artikel kan er iets anders uitzien. Het verwassen effect neemt naar verloop van tijd toe. Kan afgeven op lichte stoffen.

Instructies
Wassen30°C
DrogenDroogkast Neen
Strijken110°C