Bedrijfsprofiel

Teamsupply Team- en bedrijfskleding


Specialist in team- en bedrijfskleding
Teamsupply is specialist op het gebied van team- en bedrijfskleding. Één team, één uitstraling, dat is waar we bedrijven, verenigingen en individuele sporters mee kunnen helpen. Wij kleden teams in verschillende takken van sport. Van binnen- tot buitensport, en van vriendenteam tot complete vereniging.

Met de hoogwaardige sportkleding van o.a. Jako kunnen we sportverenigingen voorzien van een zeer compleet assortiment. Voor binnen en buiten sporttenues maar ook jassen en andere accessoires als bidons en ballen. Alle artikelen op de website van Teamsupply kunnen worden voorzien van team- en sponsorlogo’s en geleverd worden in de verenigingskleuren.

Duurzaam en verantwoord
Een betere wereld begint bij jezelf. Teamsupply werkt daarom alleen met materialen die op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd. Zo beschikken alle artikelen over een Ökotex 100 keurmerk, en werken we graag met Fairwear artikelen.

Wat kan Teamsupply betekenen voor jouw team of vereniging?

  • Sportkleding per stuk
  • Maatwerk voor veel takken van sport
  • Leveren van gepersonaliseerde accessoires
  • Opzetten van een eigen webshop voor de vereniging
  • Verzending naar vereniging, of naar individuele leden thuis

Kortom Teamsupply is de perfecte partner voor de sportkleding van verenigingen. Tevens staat Teamsupply open voor sponsoring van sportclubs of evenementen die gebruik maken van onze sportkleding.Teamsupply Duurzame teamkleding