Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Teamsupply is specialist op het gebied van team- en bedrijfskleding. Één team, één uitstraling. Dat is waar we bedrijven, verenigingen en individuele sporters mee kunnen helpen. Doordat we niet merkgebonden zijn, kunnen we in alle situaties de meest geschikte kleding aanbieden.

We kleden teams in verschillende takken van sport. Van binnen- tot buitensport, en van vriendenteam tot complete vereniging.

Met hoogwaardige sportkleding van diverse merken kunnen we sportverenigingen voorzien van een zeer compleet assortiment. Tenues, maar ook jassen, sporttassen en andere accessoires. Alle artikelen op de website van Teamsupply kunnen worden voorzien van team- en sponsorlogo’s.

Teamsupply Teamkleding
About us image

Specialist in teamkleding

Teamsupply is de perfecte partner voor de sportkleding van verenigingen. Tevens staat Teamsupply open voor sponsoring van sportclubs of evenementen die gebruik maken van onze sportkleding.

Doordat we beschikken over een eigen productie, kunnen we snel en vanaf kleine oplages leveren. Ideaal voor bedrijventeams of promotie van uw evenement.

Wat kan Teamsupply betekenen voor jouw team of vereniging?

  • Sportkleding per stuk
  • Maatwerk voor veel takken van sport
  • Leveren van gepersonaliseerde accessoires
  • Opzetten van een eigen webshop voor de vereniging
  • Distributie van verenigingskleding

Meer dan teamkleding

Naast het leveren van teamkleding en accessoires kunnen wij u, uw bedrijf, evenement of vereniging ook bijstaan met andere diensten. Wij beschikken over ruime praktijkervaring die we graag met u delen.

Ontwerp

Geen doe-het-maar-zelf ontwerp tools. En dat is bewust. Het ontwerpen van verenigingskleding doen wij het liefst samen. Bij het plaatsen van logo's, en zorgen voor de juiste attentiewaarde komt ook ervaring kijken. Samen met u maken we diverse opzetjes, welke we vervolgens uitwerken tot een geschikt en functioneel tenue. Leuk is, dat u altijd een 3D versie van het ontwerp ontvangt ter goedkeuring.

Productie

Doordat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen we snel schakelen en leveren. Zelfs volledig gepersonaliseerde teamkleding leveren wij in de regel binnen 4 weken. Gegarandeerd.

Uitgifte

Het uitgiftemoment van nieuwe clubkleding is leuk, maar in de praktijk vaak ook een gedoe. Dat hoeft niet meer. Wij verpakken bestelde kleding per persoon, en leveren deze voor aan u uit. Indien gewenst kunnen we zelfs afsturen naar leden thuis. Samen met een overzichtelijke pakbon voorkomt dit veel onduidelijkheid.

Teamshop

Voor verenigingen kunnen wij gratis een teamshop aanbieden. Een webshop, ingericht met uw eigen items. Hiermee wordt het bestelproces gecentraliseerd, en kunnen leden online hun kleding (bij)bestellen. Uitleveren kan per persoon, maar ook naar een centraal punt.

Voorraadbeheer

Geen trek meer in losse excelbestanden en een niet-kloppende eigen voorraad? Wij beschikken over de modernste voorraadsystemen en kunnen deze ter beschikking stellen. Samen spreken we af wat en hoeveel er als grijpvoorraad wordt gehouden. Wij houden deze voorraad bij en vullen aan. Op deze manier zijn de meest gangbare maten en artikelen altijd direct beschikbaar. In combinatie met een teamshop (of koppeling met uw eigen webshop) is de beschikbaarheid realtime zichtbaar.

Administratie

Ook de financiële administratie rondom teamkleding kunnen wij voor u uit handen nemen. Middels een teamshop betalen leden online en vooruit voor hun bestelling. Ofwel aan uw vereniging, ofwel direct aan ons. Wij factureren vervolgens wat er is uitgeleverd, eventueel met een afgesproken marge voor de vereniging.