Sportkleding

Teamsupply biedt een breed assortiment sportkleding, zodat er voor nagenoeg iedere tak van sport een geschikte outfit is te vinden. Al onze artikelen zijn bij uitstek geschikt om te personaliseren. Denk hierbij aan het aanbrengen van logo's, sponsoruitingen en rugnummers.

Sportkleding laten bedrukken

Sportkleding laten bedrukken kan bij Teamsupply al vanaf 1 stuk. Welke manier van bedrukken het best geschikt is, hangt van van het type sport, het type kledingstuk en de oplage. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of persoonlijke offerte.

Sportkleding voor teams

Zowel voor binnen- als buitensporten, en van individuele sport tot teamsport. Teamsupply heeft jullie nieuwe tenue!

Korfbalclubs, atletiekverenigingen, basketbalteams maar ook bedrijventeams weten de weg te vinden naar Teamsupply. Naar wens bedrukte sportkleding, of zelfs complete tenues, in onze eigen drukkerij bedrukken wij vanaf 1 stuk.

Sportkleding voor bedrijven

Wil je jouw medewerkers motiveren tot fitte en sportieve levensstijl? En tegelijkertijd positieve reclame maken voor jouw bedrijf? Bij Teamsupply kun je terecht voor bedrukte sportkleding en in diverse varianten. Van hardloopshirt tot voetbaltenue en van zwembroek tot fitnesskleding: wij kunnen sportkleding personaliseren door deze voorzien van een bedrijfslogo of sponsoruiting of wellicht bedrukken met de naam van jouw bedrijfsevent.

Al vanaf 1 stuk

Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij, zijn we niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we snel schakelen. Bijkomend voordeel is dat we ook in kleine oplages kleding kunnen bedrukken, dit kan al vanaf 1 stuk!

Naar wens samenstellen

Bij Teamsupply kun je jullie sportkleding of sporttenue naar wens samenstellen en laten bedrukken. Wil je alleen een bedrijfslogo, of ook een naam op je shirt? Of rijden jullie in een flitsend wielertenue met meerdere sponsoruitingen? Alles is mogelijk. Ook voor meer specifieke sporten zoals triatlon, zwemmen of waterpolo. Wij zorgen voor jullie teamuitstraling!