Teamkleding

Teamkleding is onze specialiteit. In ieder tak van sport is het belangrijk om als team eenheid uit te stralen. Teamsupply weet als geen ander hoe dit te bereiken, en ervoor te zorgen dat het team- of groepsgevoel duidelijk naar voren komt. Een leuke bijkomstigheid; eenheid zijn en uitstralen bevordert de sportieve prestaties.

Op en top teamkleding

Teamsupply is op en top teamkleding. De invulling hiervan kan variëren; van sportshirt voor jouw bedrijventeam, custom made badpakken voor jouw zwemvereniging tot een zelf ontworpen wielertenue. En alles hier tussen.

Wij binden ons niet vast aan een specifieke tak van sport, maar kijken in eerste instantie naar de technische eisen van de benodigde kleding. Een indoor sporter heeft immers andere eisen aan een shirt dan een buitensporter in de winter. Hierna overleggen we met jou over hoe we er echt één team van kunnen maken, met een uitstraling die iedereen bevalt. Uiteraard vergeten we ook de trainers, staf en begeleiding niet. Ook zij maken deel uit van een team of vereniging, en dienen dit uit te stralen.

Teamkleding op maat

Teamkleding is maatwerk. Zo kun je kiezen voor een basisshirt of tenue uit één van de beschikbare teamlines, of gewoon blanco beginnen. Op deze manier kunnen we alle details opnemen in het ontwerp, en zo de voor jullie perfecte teamkleding samenstellen.

Teamkleding voor dames

Fijn om te weten: veel van onze sportbroeken, sportshirts en jacks zijn ook beschikbaar is damesmaten en damessnits.