Jako Teamkleding

Ben je op zoek naar complete teamuitrusting? Met Jako bieden we acht unieke kledinglijnen die bij jou en jouw team passen. Onderling combineren is uiteraard ook mogelijk. Wij hebben jullie nieuwe outfit!

De teamlijnen zijn samengesteld uit perfect op elkaar afgestemde designs: van shirts, shorts, jacks en jassen tot sweaters en vrijetijdskleding. In de ontwerpen is voldoende ruimte vrij gelaten voor het plaatsen van namen, (rug)nummers of sponsoruitingen. Stel je eigen tenue samen, of laat je adviseren.

Jako Teamkleding

We are team

Met de teamkleding van Jako presenteer je jezelf als prof op het sportveld, op kantoor of tijdens een bedrijfsevenement. Iedere lijn onderscheid zich op het gebied van materialen, pasvorm of de te verkrijgbare maten. Er is voor ieder wat wils.

Breed assortiment teamkleding

De teamlijnen van Jako omvatten een breed assortiment aan teamkleding. De zorgvuldig samengestelde kledinglijnen zijn in verschillende kleuren en designs leverbaar. Trend van nu is dat steeds meer artikelen ook specifiek in damesmaten met een damessnit te krijgen is.

Functionele sportkleding

Door gebruikt te maken van de nieuwste technieken en materialen, ontstaat functionele sportkleding. Zowel voor binnen- als buitensporten.

Jako kleding met de KEEP DRY-functie houdt de lichaamstemperatuur van de sporter optimaal. Het materiaal ademt en is zeer snel droog, zodat je als sporter beter kunt presteren. Bepaalde lijnen hebben de KEEP FRESH-functie die er voor zorgt dat de vezels permanent onaangename luchtjes absorberen en een anti-bacteriële werking hebben.