Zwemboxer / Trunk

Deze volledig naar wens te bedrukken zwemboxer of trunk geeft je volledige bewegingsvrijheid in het water. Deze zwemboxer is geschikt voor (wedstrijd)zwemmers van alle niveaus. Doordat we het volledig in jullie eigen ontwerp kunnen uitvoeren, is dit een mooie aanvulling op het kledingassortiment van jullie club of vereniging.

Verkrijgbaar in 15/23/29 cm uitvoering voor wel jongens als heren.

Zwemboxer / Trunk bedrukken

Nieuwsgierig geworden? Ontvang binnen enkele uren een offerte voor Zwemboxer / Trunk, volledig in eigen design.

Contact opnemen
Item2301375
Levertijd2-4 weken na akkoord
Item2301375
Levertijd2-4 weken na akkoord

Bij het bedrukken van deze zwemboxer is het ontwerp volledig vrij. Er is er geen beperking in het aantal te gebruiken kleuren. Ook kleurverlopen of motiefjes zijn mogelijk. Heb je wel ideeën, maar lukt het niet om deze om te zetten naar een ontwerp? Wij helpen je graag met het ontwerpen van jullie unieke zwemtenue.

Zwemboxer / Trunk in het kort

  • Chloorbestendig
  • Duurzame kleuren
  • Pilt niet

Onze custom zwemkleding is gemaakt van hoogwaardig Sidney Eco materiaal, dat speciaal is ontwikkeld voor (wedstrijd)zwemsport. Dit speciaal behandelde polyester beschikt over alle eigenschappen die belangrijk zijn voor zwemkleding; het is chloorbestendig, pilt niet en biedt UV bescherming tot wel factor 50. Tevens is het materiaal bestand tegen zonnebrandcrèmes en oliën. Bovendien is Sidney stof sneldrogend, niet-doorzichtig en biedt het een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Zelfs na de langste lange trainingssessies.

Dit innovatieve materiaal is voor een groot deel gemaakt van een polyestergaren afkomstig van plastic flessen, geproduceerd via een recyclingproces. Een goede combinatie tussen hoge prestaties en respect voor het milieu.

Specificaties
DruktechniekSublimatie
Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review