Tacx Shiva O2 Bidon

Tip
Bio
Slechts %1 over

De bekende Tacx Shiva bidon is nu ook verkrijgbaar als O2 variant, 100% duurzaam gemaakt van suikerriet. Aan de eigenschappen is niets veranderd. De Shiva O2 bidon is goed in te knijpen om snel te kunnen drinken tijdens het sporten. De Shiva O2 bidon heeft een grote draaidop met een lekvrij drinktuitje. De grote opening zorgt ervoor dat je deze bidon makkelijk kunt bijvullen.

Teamsupply bedrukt Tacx O2 bidons al vanaf 100 stuks.

Tacx Shiva O2 Bidon bedrukken

Nieuwsgierig geworden? Ontvang binnen enkele uren een offerte voor Tacx Shiva O2 Bidon, volledig in eigen design.

Contact opnemen
Item2301264
Levertijd2-4 weken na akkoord
Item2301264
Levertijd2-4 weken na akkoord

Een bidon bedrukken is leuk ter promotie van een evenement of om de uitstraling van uw vereniging te professionaliseren! Het grote drukoppervlak van de Shiva bidon biedt veel mogelijkheden voor logo's, teksten of sponsoruitingen.

100% Duurzaam gemaakt

Deze O2 variant van de Shiva bidon bestaat uit 100% biobased materiaal en is gemaakt van suikerriet. Van het rest materiaal van de suikerriet wordt polyethyleen gemaakt die wij gebruiken voor onze bidons. Dit proces is veel schoner dan de conventionele methodes en heeft een extra voordeel tijdens de groei van het suikerriet haalt het riet CO2 uit de lucht.

Stel je eigen O2 bidon samen

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens onze bidon configurator.

De Tacx Shiva O2 bidon is o.a.

  • Biologisch afbreekbaar
  • Vaatwasser bestendig

Bidons bedrukken

Bidons kunnen worden bedrukt met één of meerdere kleuren. Bij grotere oplages is ook een full-color bedrukking mogelijk. Om de kwaliteit en levensduur te garanderen, worden bidons machinaal bedrukt met (rond)zeefdruktechniek en een laser. Dit maakt de bedrukking strak, slijtvast en geschikt voor langdurig gebruik.

Specificaties
MerkTacx
DruktechniekZeefdruk
Inhoud500 ml
Afmetingen196x77 mm (hxb)
Drukoppervlak235.5 x 100 mm

Als je Tacx Shiva bidons wilt laten bedrukken, is er meer mogelijk dan alleen een bedrukking. In principe kun je de bidons naar eigen inzicht samenstellen.

Als de basiskleur van de bidon kun je kiezen uit 8 verschillende basiskleuren. Verder is er keuze uit het type dop: de bekende Shiva original draaidop (met korte of verlengde tuit) of een Shanti dop (met draaibaar membraan). Ook de kleur van de dop kun je laten afwijken van de basiskleur van de bidon. Let op: de XT tuit en Shanti dop zijn niet Bio.

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review