Tacx Shiva Bio Bidon

Bio
Slechts %1 over

De bekende Tacx Shiva bidon is nu ook verkrijgbaar als Bio variant. De Shiva Bio bidon is gemaakt van polyethylene met een bio-batch additief. Aan de eigenschappen is echter niets veranderd. De Shiva Bio bidon is goed in te knijpen om snel te kunnen drinken tijdens het fietsen. Door de grote opening is deze bidon makkelijk bij te vullen. De Shiva Bio bidon heeft een grote draaidop met een lekvrij drinktuitje.

Teamsupply bedrukt Tacx Bio bidons al vanaf 100 stuks.

Tacx Shiva Bio Bidon bedrukken

Nieuwsgierig geworden? Ontvang binnen enkele uren een offerte voor Tacx Shiva Bio Bidon, volledig in eigen design.

Contact opnemen
Item2301255
Levertijd2-4 weken na akkoord
Item2301255
Levertijd2-4 weken na akkoord

Bio variant

De Shiva Bio bidon is gemaakt van polyethylene met een bio-batch additief. Dit additief verandert de moleculaire structuur van de bidon. Dit heeft geen invloed op het gebruik van de bidon totdat hij in een vuilstort terecht komt. Bij de juiste temperatuur wordt de bio-batch toevoeging actief en valt de bidon uiteen in water, humus en gas.

Een bedrukte bidon is leuk ter promotie van een evenement of om de uitstraling van uw vereniging te professionaliseren. Zeker met deze Bio uitvoering. Het grote drukoppervlak van de Shiva bidon biedt veel mogelijkheden voor logo's en teksten. Zowel de bidon als de bedrukking zijn vaatwasserbestendig.

Bidon configurator

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens onze bidon configurator.

  • Biologisch afbreekbaar
  • Vaatwasser bestendig

Bio bidons bedrukken

Bio Bidons kunnen worden bedrukt met één of meerdere kleuren. Bij grotere oplages is ook een full-color bedrukking mogelijk. Om de kwaliteit en levensduur te garanderen, worden bidons machinaal bedrukt met (rond)zeefdruktechniek en een laser. Dit maakt de bedrukking strak, slijtvast en geschikt voor langdurig gebruik.

Specificaties
MerkTacx
DruktechniekZeefdruk
Inhoud500 ml
Afmetingen196 mm x 177 mm (hxb)
Drukoppervlak235.5 x 100 mm

Als je Tacx Shiva Bio bidons wilt laten bedrukken, is er meer mogelijk dan enkel een bedrukking. In principe kun je de bidons op maat samenstellen.

Voor de basiskleur van de Bio bidon kun je kiezen uit 8 verschillende kleuren. Verder is er keuze uit het type dop: de bekende Shiva Original draaidop (met korte of verlengde tuit) of een Shanti dop (met draaibaar membraan). Zelfs de kleur van de dop kun je laten afwijken van de basiskleur van de bidon. Let op: de XT tuit en Shanti dop zijn niet van Bio materiaal.

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review