Tacx Shiva Bidon

Populair
Slechts %1 over

Tacx Shiva bidon bedrukken bij Teamsupply. Tacx Shiva is waarschijnlijk 's werelds meest gebruikte bidon. De bekende Shiva bidon is goed in te knijpen om snel te kunnen drinken tijdens het fietsen. De Shiva 500 ml bidon heeft een grote draaidop met een lekvrij drinktuitje. Door de grote opening is deze bidon makkelijk bij te vullen. Optioneel is er te kiezen voor een XT variant met een verlengde drinktuit. Het handzame formaat maakt deze bidon geliefd tijdens wielerkoersen, ze zijn makkelijk aan te geven.

Zowel de bidon zelf als de bedrukking zijn vaatwasser bestendig tot 40 °C. Tacx Shiva bidons zijn verkrijgbaar in 500 ml en 750 ml uitvoering. Teamsupply bedrukt Tacx bidons al vanaf 100 stuks.

Tacx Shiva Bidon bedrukken

Nieuwsgierig geworden? Ontvang binnen enkele uren een offerte voor Tacx Shiva Bidon, volledig in eigen design.

Contact opnemen
Item230967
Levertijd2-4 weken na akkoord
Item230967
Levertijd2-4 weken na akkoord

Een bidon bedrukken is leuk ter promotie van een evenement of om de uitstraling van uw vereniging te professionaliseren! Het grote drukoppervlak van de Shiva bidon biedt veel mogelijkheden voor logo's, teksten of sponsoruitingen.

Volledig custom

Als je Tacx Shiva bidons wilt laten bedrukken, is er meer mogelijk dan enkel een bedrukking. In principe kun je de bidons naar wens samenstellen. Niet alleen het aantal kleuren van de bedrukking, maar ook de kleur van de te bedrukken bidon zelf.

Als basiskleur van de bidon is er keuze uit maarliefst 19 verschillende kleuren! Er is er altijd wel een kleur die bij jullie uitstraling of huisstijl past. Ook de kleur van de dop kun je laten afwijken van de basiskleur van de bidon.

Bidon configurator

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens onze bidon configurator.

De Tacx Shiva bidon is o.a.

  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasser bestendig tot 40 °C (fles + bedrukking)
  • Vrij van BPA en ftalaten

Topkwaliteit bidons bedrukken

Bidons kunnen worden bedrukt met één of meerdere kleuren. Bij grotere oplages is ook een full-color bedrukking mogelijk. Om de kwaliteit en levensduur te garanderen, worden bidons machinaal bedrukt met (rond)zeefdruktechniek en een laser. Dit maakt de bedrukking strak, slijtvast en geschikt voor langdurig gebruik.

Specificaties
MerkTacx
DruktechniekZeefdruk
Inhoud500 ml
Afmetingen196 mm x 77 mm (hxb)
MateriaalPE | PP | EVA Copolymer
Drukoppervlak235.5 x 100 mm

Bij het bedrukken van Tacx bidons is er meer mogelijk dan alleen een ontwerp bedrukken op de bidons. In principe kun je de bidons op maat samenstellen.

Kies een basiskleur van de bidon, en bepaal het type dop: de bekende Shiva Original draaidop (met korte of verlengde tuit) of een Shanti dop (met draaibaar membraan). De kleur van de dop kun je zelfs laten afwijken van de basiskleur van de bidon. Volledig naar wens aan te passen dus!

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review

Ratings & Reviews

Schrijf als eerste een review